Onze Massages


 

Stress, slapeloosheid, nek-, rug- of spierpijn… Wij passen de voor u geschikte massagetechnieken toe opdat u zich beter zou voelen.

We geven dus ‘massages  op maat’.

Wij baseren ons op de principes van een holistische massage, verrijkt met reikiIndische massage en technieken van de sportmassage.

In een complete massage van 1 uur en 30 minuten worden meer dan 150 manuele technieken toegepast!

Wij hanteren geen routine in onze massages. Iedere persoon krijgt een andere massage, naargelang zijn spiermassa, zijn humeur, zijn energie, zijn noden…

Wij ontvangen u met plezier in een warm en Mediterraans ingerichte cabine, waar u aangenaam en diep kan ontspannen.

 

Onze massageoliën – eucalyptus, amandel, lavendel, patchouli of ylang-ylang – zijn van de hoogste kwaliteit en voorzien van een BIO label. U riskeert dus geen allergische reacties.

 

Individuele Massages

 

Kies hier uit onze zeer uitgebreide combinatie van massages: van Rug-Nek-Hoofd 50 min. tot een Full Body Massage van 90 min. ! 

 

Relaxatie-, sport-, voetreflex-, zwangerschaps- of diep ontspannende massages... We hebben zeker de massage die perfect bij u past.

 

Deze massages worden gegeven door een gediplomeerde masseur met een jarenlange ervaring. Aarzel niet om hem uw verwachtingen duidelijk te maken.Duo Massages

 De Duo massage wordt gegeven door een masseuse en een masseur.  

Jullie kiezen natuurlijk zelf door wie jullie het liefst gemasseerd worden.

 

We zorgen ook ervoor dat uw duo-massage als een heel aangename en unieke ervaring beleeft.  

Let op, het is niet de bedoeling dat er gepraat wordt tijdens de behandeling. Jullie samen laten genieten van een diepe ontspanningsmoment is onze doel.

Keuze: Duo Compleet 75min. / Duo Full Body 90min. / 

Duo 'Mama & Co' 75min.Hot Stones & Warme Thaïse Kruidenstempels

 

Deze Massages zorgen ongetwijfeld voor een zalige verwenning en totale ontspanning van lichaam en geest!

 

De combinatie van onze massages met de diepe warmte van de Hot Stones of de geurige Thaïse kruiden op de huid en de vermoeide spieren is onvergetelijk!

U krijgt na de behandeling de 4 kruidenstempels mee naar huis.De Sportmassages

 

Voor een optimale voorbereiding op intensieve sportprestaties en competities.

De sportmassages dienen ook voor een beter herstel van de spieren (drainage van melkzuur), met focus op de 'common trigger points', de pijnlijke stresspunten.

 

U kan ook beroep doen op onze sportmassages indien u een zware fysieke beroep oefent.Voetreflexologie inclusief Voetmassage

Zeer intensieve voetmassage met stimulatie van de reflexzones.

Het doel van de reflexologie is de energieharmonie in het lichaam weer te herstellen.

Door massage, druk en warmtetoevoer van de specialist kunnen de (emotionele-) blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd, worden opgeheven. 

De organen en weefsels in het lichaam hebben allen een reflexie in de voet, de uiteinden van de zenuwen. 

 

Deze massage wordt als zeer ontspannend ervaren.Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een extra belasting voor het lichaam.

U kan bij Loungy vanaf 12 weken zwangerschap tot de uitgerekende datum genieten van een heerlijk zwangerschapsmassage, ter ontspanning en verlichting van zwangerschapskwalen. Een zalig moment voor mama en baby!

De massage: rug, nek & schouders, voeten en onderbenen.

U kan kiezen tussen de Solo of de Duo versie van deze massage.

Duo Massage 'Mama & Co': tijdens deze speciale versie van de zwangerschapsmassage wordt de (toekomstige) moeder vergezeld door een persoon van haar keuze: haar partner, haar eigen moeder, een zus, een vriendin...

Let op: hier wordt de zwangere vrouw steeds gemasseerd door massagetherapeut Saber. De tweede persoon wordt door een masseuse gemasseerd. Bedankt alvast om hier rekening mee te houden.

Deze massage is zonder twijfel een Cadeau aanrader!Holistische Massage

 

Dit is een holistische full body massage in de pure oosterse traditie.

Hier word je 'van kop tot teen' gemasseerd met grote omhullende handelingen en aandacht voor je adembewustzijn. 

De Parel van Loungy (90 min.) is een intensieve massage voor de ervaren masseur die zorgt voor energieharmonie tussen lichaam en geest. Een helende belevenis voor de ontvanger. 

Deze massage is enkel in de solo versie verkrijgbaar.

U ligt zonder ondergoed aan op de massagetafel. Uw lichaam wordt wel bedekt. Indien u dit oncomfortabel vindt, adviseren we u de 'Complete Massage 75 min.'

 Cranio Sacraal Therapie

 

Cranio-sacraal therapie is een holistische therapie die door een zachte aanraking van de beoefenaar het natuurlijke cranio sacraal ritme van het zenuwstelsel terug in balans brengt.

De doorstroming van de vloeistof tussen de schedel en het stuitbeen kan inderdaad verstoord worden door spanning, trauma’s of andere vormen van stress.

Door een subtiele druk nodigt de cranio sacraal therapeut het lichaam uit om te ontspannen, ruimte en beweging te creëren zodat de energie weer kan stromen. Hij zoekt aansluiting via het cranio-sacrale ritme met het ganse bindweefselsysteem om zo de energetische blokkades en verstoringen op te sporen.

Ook intentiekracht en communicatie met de blokkade zorgt voor meer bewustzijn, heling en zeer diepe ontspanning.


We vragen u vriendelijk om voor deze behandeling lichte kleding zonder rekkers (bv. pyjama of lichte jogging…) mee te brengen. Jeansbroeken, gespannen kleren, riemen.. beletten ons in het geven van deze energetische behandeling. Houd hier a.u.b. rekening mee.

 

 

Ons advies: Voetreflexologie en Cranio Sacraal therapieën brengen bij  de meeste mensen ongetwijfeld een diepe en herstellend energetische rust, maar  kunnen in geen enkel geval de reguliere (medische) behandelingen vervangen in geval van ziekte of zware trauma’s. Bij ziekte verwijzen u door naar uw huisarts. 

 


  • Uw behandeling begint stipt op tijd.
  • Om het dagschema te kunnen naleven, zal uw behandeling op het afgesproken uur afgerond worden.
  • Alle abonnementen en Cadeaubons zijn één jaar geldig vanaf de aankoopdatum.
  • Geef a.u.b. steeds het nummer van uw cadeaubon wanneer u deze wenst te verzilveren.
  • Indien u verhinderd bent, gelieve uw afspraak 24 u op voorhand te annuleren.
  • Elke laattijdige annulatie wordt aangerekend.
  • We verzoeken u vriendelijk om uw GSM enkel bij hoogdringendheid  te gebruiken tijdens de behandelingen.