Loungy Meso Perfection


 

Wanneer is deze behandeling van toepassing?

De Loungy Meso Perfection of ‘mesoporatie’  is uitermate geschikt indien u last heeft van rimpels, huidveroudering of verslapping.

 

Deze behandeling met voedend effect wordt ook aanbevolen om een door vermoeidheid getekend gezicht een boost te geven.

 

Wat is het juist?

 

Bij Mesoporatie of ook 'naadloze Mesotherapie' genoemd, brengen we serums/vitamines in de huid met behulp van ultrageluid (ultrasound) in combinatie met en pijnloze en veilige elektroporatie.

De hoog kwalitatieve werkstoffen zoals hyaluronzuur zetten de huid aan tot een hydraterend en liftend effect.

 

De Loungy Meso Perfection maakt gebruik van 3 unieke technologieën.

 

1.     Radiofrequentie met vacuümtherapie.

 

Eerst wordt er een radiofrequente energiegolf uitgezonden door de huid. De cellen die veel water bevatten (bv. vetcellen, talgklieren, …) nemen deze energie op.

Deze energie wordt omgezet in warmte, waardoor de collageenvezels samentrekken en de huid opspant.

Deze vrijgekomen warmte biedt de ideale temperatuur die de werking van andere cellen (bv: fibroblasten) beter stimuleert.

Zo kan er meer collageen aangemaakt worden en wordt uw huid op langere termijn steviger en voller.

Rimpels verzachten, de elasticiteit van de huid verbetert.

Rondom de ogen zorgt deze versteviging voor een natuurlijke liftend effect.

 

Onze radiofrequentie behandeling wordt tegelijkertijd aangevuld met vacuümtherapie. Hierdoor wordt de bloedtoevoer beter gestimuleerd waardoor extra zuurstof en voedingsstoffen naar de huidcellen worden aangevoerd. Maar ook afvalstoffen en overtollig vocht wordt gemakkelijker afgevoerd naar o.a. de lymfeklieren. 

 

2. Elektroporatie

 

Nadien wordt er een serum zoals collageen, hyaluronzuur of vitamines op de huid aangebracht.

Onze huid bevat  kleine poortjes die positief en negatief geladen zijn (polarisatie), waardoor sommige bestanddelen gemakkelijk worden opgenomen door de huid en andere moeilijker.

 

Met deze laatste stap wordt de polariteit van de huid zeer lokaal veranderd waardoor actieve stoffen binnen de huid gesluisd kunnen worden. 

 

 

3. LED Therapie

 

LED lichttherapie of “photo dynamic therapy” is een niet-invasieve en veilige techniek waar d.m.v. verschillende soorten kleuren licht gewerkt wordt aan huidverjonging en huidverbetering.

Wanneer de huid wordt blootgesteld aan LED-licht gaat zij zich namelijk 150 tot 200% sneller hernieuwen waardoor ze een frissere uitstraling bekomt.

LED-therapie stimuleert dus de celvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine.

 

Hierdoor vormt het de perfecte aanvulling van een Loungy Meso Perfection!  (inbegrepen in de prijs van deze behandeling).


Loungy Meso Perfection: vóór en na 6 sessies!

De Loungy Meso Perfection is in kuurverband te boeken indien voor u het allerbeste resultaat het belangrijkste is. Bij een kuur van 6 sessies wordt u 1 keer om de 10 dagen behandeld.


Boek nu!