Onze Behandelingen


 

Loungy is geen doorsnee schoonheidssalon. Hier krijgt u onze volle aandacht en tijd. Uw glimlach is ons doel.

Een behandeling op maat om je lichaam of gelaat te laten verzorgen, een aangenaam kader, een luisterend oor om je geest wat rust te geven, de modernste apparatuur en een deskundig advies... We stellen graag onze jarenlange ervaring tot uw dienst.

Deze pagina geeft u een globale overzicht van alle onze behandelingen. Klik op de naam van de gekozen behandeling voor meer info of op een 'BOEK NU!' knopje om online te boeken.

 

Gezond Afslanken

We beschikken over de meest gesofisticeerde apparatuur om het afslanken te stimuleren, het plaatselijk vet of vocht onder controle te houden en de kwaliteit van uw huid te verbeteren. Door de combinatie van deze behandelingen en een gezondere voeding onder coaching, zal u zich beter dan ooit voelen. Velen hebben dit reeds mogen ervaren. Nu is het aan u!
Skin Expertise & Gelaatsverzorging

 

"Een gelaatsverzorging bij Loungy is pure verwennerij voor ziel en gelaat. Het warme welkom, de kwaliteits-producten en de vaardige handen van de specialist zorgden voor een echt spa-gevoel  van rust met een stralend gelaat als resultaat."

Tania F.  (Facebook Review)Massages

Bij Loungy stellen we ons niet tevreden met enkel het aanbrengen van olie en het toepassen van een aantal basistechnieken.

Al onze massages worden met de grootste zorg gegeven, met bijzondere aandacht voor uw verwachtingen en behoeftes!Diode Laser Ontharing

 

 

Klik op de link hieronder om meer te weten over deze behandeling: